Kogoś pamięć jednak myli. Być może mnie bo ja pamiętam, że za to pierwsze ostre wejście (jak najbardziej na żółtą kartkę) jednak kary nie dostał. Żółtko zarobił później za kolejny faul.fieldy pisze:Na żółtą tak i zresztą ją dostał, jesli mnie pamięć nie myli [pamiętam, ze dostał na początku meczu, ale czy za faul na Busquetsie].
Sorry, ale niczego nie trzeba szukać bo ich zagrania tak waliły po oczach, że pewnie nawet ich zamknięcie by nie poskutkowało. Poza tym z tego co pobieżnie przejrzałem pomeczowe wypowiedzi w tym temacie to jak zwykle jedzie się po sędziowaniu rzekomo na korzyść Hiszpanów.fieldy pisze:Ja nie chce się licytowac, czy umniejszać sukcesu Hiszpanom, bo zasłużyli, byli lepsi i to Holendrzy więcej faulowali i byli bardziej brutalni, tylko odnoszę wrażenie, ze niektórzy szukają każdego faulu u Holendrów byle tylko udowodnić, jacy to źli byli i byle znaleźć "coś" na jak najwięcej piłkarzy rywali.
Jeśli chodzi o medale to czy przypadkiem trener Holendrów nie zdjął go z szyi chwilę po odebraniu?