He he he wjazd w nogę Podolskiego. Z tego co pamiętam Ramos postawił mu stempel na stopę, żółto OK i tyle. Iniesta co miał dostać za to, że stanął specjalnie na drodze van Bommela. Czerwień, no chyba w tej tam lidze. Być może Andres pomyślał, że ma zwidy bo Marka na boisku nie powinno być już w pierwszej połowie.MGiggs pisze:sędziowanie było żałosne od początku, Bommel nie wiem jakim cudem dograł z Brazylia do konca,wczoraj to samo.Mnie tylko ciekawi czemu nikt nie widzial fauli Hiszpanów np Iniesty czy wjazd w noge Podolskiemu.
Śmiejesz się z postawy środkowych Hiszpanów, napisz, że piszesz o Barcelonie i tyle. Nie wiem co mogli inaczej zrobić przy podaniu Sneijdera, czy później kiedy pewnie dzięki Puyolowi frajerstwie Robbena nie było bramki. Pewnie znasz takich, którzy by się tak ustawili, ze żadna piłka między nimi by nie przeszła. Jakimś cudem stracili na Mundialu jedną bramkę. Jedną, tacy słabi, nie jedna kaleka dawała sobie wbijać 4 i to tylko dzięki miłosierdziu Bożemu. Zresztą nie będę pisał o kimś komu w reprezentacyjnej piłce nie należy się żaden szacunek.
Klepanie Hiszpanów nie przynosi efektów.