Re: Serialomania - co po Loście i PB?

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Serialomania - co po Loście i PB?

Post autor: Premo » 17 lip 2010, 12:58

FCB keres pisze:próbą zapełnienia sobie czasu czekając na nowe sezony Dexa i Entourage pobrałem Breaking Bad. I naprawdę muszę przyznać, że serial jest mistrzowski. Wciągnął mnie od pierwszego odcinka, co nie przydarzyło mi się jeszcze z żadnym serialem. Serial nie ma praktycznie słabych momentów przez wszystkie 3 sezony [do 11 odc. włącznie]. Co do poszczególnych osób to Hank i Walt zdecydowanie na plus, Pinkman do czasu pobicia przez Hanka świetny, potem trochę zaczął mnie denerwować, ale ogólnie ok.
Też niedawno pobrałem ten serial i od razu zostałem fanem :D BB przypomina mi troszeczkę Weeds, tylko na poważnie ;] Zwykle seriale oglądałem średnio 1 odcinek na 2 dni, ale przy tym serialu nie da się tak, 3 odcinki dziennie to minimum ;] Świetna gra aktorska, dużo zaskakujących momentów. 2 sezon jest zdecydowanie lepszy od pierwszego, gdzie było kilka nudnych momentów. Obejrzałem wczoraj 1 odc. 3 sezonu i zapowiada się bardzo interesująco. Aha, to co mnie irytuje, to osoba Skyler. Wnerwiająca jest momentami i to bardzo.

Aha - http://www.savewalterwhite.com/ :wink:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”