I Franek do tego !!!piwus pisze:Z innej beczki. Jak patrzę na tych super zawodników jak Małecki, Boguski itp. to dochodzę do wniosku, że o koronę króla strzelców będzie walczył Żurawski z Wichniarkiem. Dawno tu nie pisałem, ale dalej nie mogę wyjść w szoku, że nasza najbardziej stabilna formacja od wielu lat przestała nagle istnieć. Myślałem, że Głowacki z Sobolem będą grac w tej lidze do śmierci w barwach Wisły, a Głowacki dopiero mając pod pięćdziesiątkę przestanie mieścić się w trójce najlepszych stoperów... a tutaj ni ma. Dobrze, że chociaż Maciek wrócił. Przynajmniej jest stała liczba znajomych twarzy, które da się lubić. Szkoda, że nie dało się mu sprowadzić dla towarzystwa Kosy, bo byłby załatwiony problem z prawym skrzydłem lub lewym, na następne 3 lata.
Ale nic straconego. Może Kosa przyjdzie za rok. Wtedy Maćka i Kosę przytrzymać, żeby nie uciekli na emeryturę, za 3 lata wróci Głowa, zakupić respiratory i za 9 lat od teraz, kiedy już wróci Błaszczykowski, Wisła zagra coś porządnie. Kto wie, może nawet faza grupowa Ligi Europejskiej.