Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Post autor: No_Name » 17 lip 2010, 14:00

piwus pisze:Z innej beczki. Jak patrzę na tych super zawodników jak Małecki, Boguski itp. to dochodzę do wniosku, że o koronę króla strzelców będzie walczył Żurawski z Wichniarkiem. Dawno tu nie pisałem, ale dalej nie mogę wyjść w szoku, że nasza najbardziej stabilna formacja od wielu lat przestała nagle istnieć. Myślałem, że Głowacki z Sobolem będą grac w tej lidze do śmierci w barwach Wisły, a Głowacki dopiero mając pod pięćdziesiątkę przestanie mieścić się w trójce najlepszych stoperów... a tutaj ni ma :lol:. Dobrze, że chociaż Maciek wrócił. Przynajmniej jest stała liczba znajomych twarzy, które da się lubić. Szkoda, że nie dało się mu sprowadzić dla towarzystwa Kosy, bo byłby załatwiony problem z prawym skrzydłem lub lewym, na następne 3 lata.
Ale nic straconego. Może Kosa przyjdzie za rok. Wtedy Maćka i Kosę przytrzymać, żeby nie uciekli na emeryturę, za 3 lata wróci Głowa, zakupić respiratory i za 9 lat od teraz, kiedy już wróci Błaszczykowski, Wisła zagra coś porządnie. Kto wie, może nawet faza grupowa Ligi Europejskiej :).
I Franek do tego !!! :beer:

Wróć do „Polska”