Ojciec Święty odszedł......

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kotek » 01 kwie 2005, 22:39

bellus pisze:Ja zwykle jestem człowiekiem chłodnym logicznym etc. NIe sądziłem, że tak mnie "przygniecie" ta chwila. TO tak o sobie.

Wręcz przestraszyła mnie deprecjacja tak poważnej chwili, przeniesienie jej poziomu jak pod budke z piwem. Krzyczeliście na Chłopaczka za to że on ma inne zdanie o papieżu, jednak on nie pisał kolokwializmów typu "ziom" "trzymam kciuki" czy przekleństw. Czy Wy nie potraficie inaczej pisać? Toż to poziom panów z ogolonymi głowami i trzema paskami. Ręce opadają. PIszecie jakim to wielkim człowiekiem jest Karol Wojtyła a przy tym piszecie w stylu który uronga jemu jak i wam.

Kotek masz rację z tym łańcuszkiem.

Smitu inteligentnych ludzi widzocznie masz na gg skoro to robią. Na moje 100 kontaktów nikt mi nic nie wysłał.

Z racji, że zgadało się o głupotach = ten łańcuszek to ogłosze swoje stanowisko na przyszłośc.

OGŁOSZENIE

Jak ktoś założy temat typu "zapałmy świeczke za papieża" to dostanie odemnie 5 WP (dla autora), i dodatkowo 1 WP za każdą świeczke dla tych któzy będą w ten sposób "przeżywać"....

Jak ma ktoś potrzebe duchową (ja aktualnie mam chodz w kościele ostatnio bylem .. nawet nie pamiętam) to niech sie pomodli czy pojdzie do kościoła, meczetu czy też synagogi (adekwatnie do wiary). Internet nie służy do tego typu spraw.
Dokładnie. Kolejne trzeźwe patrzenie na sprawę. A dosłownie przed dwiema minutami nadszedł mnie nowy łańcuszek:
nie lubie lancuszków ale tego jednego nie przerwe Oto promyk dla Jana Pawla Drugiego. Wyslij go wszystkim osoba które masz na liscie. Nie pozwól aby zgasl. W tych trudnych chwilach powinnismy go wspierac w modlitwie. pamietaj o tym

Czyż dzień prima aprillisowy nie może być normalnym dniem? Rozumiem, przeżywamy to co teraz dzieje się we Włoszech, ale czy od tego służy gg. Weź w rękę różaniec i klęcz godzinami, a jeśli nie chcesz to samo myślenie o papieżu to już jest coś. Gadu gadu to tylko głupi program do komunikacji przez internet, a nie kościół i kółko różańcowe czy gorzkie żale. Teraz na pewno są msze za papieża w kościołach - wystarczy tylko założyć buty i iść. A te durnowate łańcuszki grają na psychice ludzi, głównie jakiś niespełna rozumu nastolatków, co myślą, że są trendi wysyłająć łańcuszki... Na szczęście dali do gg opcję blokowania numerów...

Wróć do „Wracając Do Meritum”