nie. nie che mi sie udowadniac ze Iniesta jest lepszy niz Cesc. Wystarczy mi jego pozcyja w najlepszej druzynie Swiata oraz to co osiagnal.Chcąc podejmować dyskusję na ten temat prawdopodobnie szybko zabrakłoby Ci argumentów i dlatego odpowiadasz wymijająco. Zgadłem?
Dla mnie kontrakt na 6 lat jest juz dlugoterminowy.Jaki to jest długoterminowy kontrakt tzn. gdzie jest granica? 5 lat, 6, 7, 8? Według Twojego rozumowania, że inni takich nie podpisują musi to być co najmniej 7 lat. A następnie podejdźmy do tego w ten sposób, że Cesc nie spełniając tego kryterium i podpisując umowę nieco krótszą byłby w podobnym położeniu, co jest.
Gdyby Cesc podpisal umowe na 5 lat za rok moglby odejsc za darmo. Jego polozenie byloby diametralnie inne niz teraz.
nie wiem co obie myslal. Wiemy co teraz chce.iz mozna wnioskowac ze Cesc bardzo chce wrocic na CN
Negocjując kontrakt z Arsenalem myślał o Barcelonie, że ta może sobie o nim jeszcze przypomnieć.
Wszystko jest pieknie ladnie do czasu np kontuzji czy tez choroby. Powinienes to znac z wlasnego podworka. Moze mi odpiszesz dlaczego kluby nie podpisuja takich dlugich kontraktow skoro to takie super.Dla klubu ryzyko jest małe. Zawodnik nie rozwija się zgodnie z oczekiwaniami, jest słaby to nie gra i długość kontraktu jest mało istotna. Szanujący się zawodnik w tak młodym wieku po prostu chciałby w takich okolicznościach odejść, a klub by go nie zatrzymywał. Aż tak perfidnych pasożytów jest mało.