Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Post autor: czeher » 23 lip 2010, 9:25

Boromir... w zyciu tak jest ze nic nie jest nieskonczone, nawet LM bez polskich druzyn - wiec kiedys ten moment nastapi gdy polski zespol zagra 6spotkan w fazie zasadniczej, gdzie dostanie 5razy becki i 1remis :P. A tak na powaznie to Wisla faktycznie zaczyna powoli nawiazywac do dawnej WISLy, przynajmniej te transfery sa obiecujace. Dzisiaj jeszcze sprawdza 4zawodnikow Mendiego z Lorient, 2innych defensorow oraz Tiboniego -

Dla mnie faworytem byla Legia ale teraz Wisla ostro miesza, zas sparingi Legii pokazuja ze sciagneli za grube pieniadze nieudacznika do bramki... Jednak za stoleczymi przemawia wieksze zgranie, maja juz ten sklad od poczatku przygotowan a Wisla teraz dopiero sciaga.

Czy Lech jest slabsz niz ten z ubieglego roku :think: wg mnie nie, tylko ze konkurencja bedzie o wiele wieksza. Tshibamba to dla mnie pilkarz z wielkim potencjalem na snajpera, owszem czasem amrnowal na potege ale sam sobie wypracowywal i swoje ogolnie zrobil dla slabiutkiej Arki. Tak wiec Lech teraz ma 2napsatnikow a nie tylko jednego Lewego. A Tsibamba moze sie rozwinac na miare poczynan Lewego. Reszta jest bez zmian. Jednak Zielinski w Lechu sie strasznie gubi, tam potrzeba kogos innego. To nie jest trener na miare Lecha.

Niby Smolarek jest blisko Polonii W :shock: no jak sie to uda to Polonia bedzie miala neizla paczke, jeszcze bramkarz z USA grajacy w Lyn, co jak co ale brzmakrze rodem z stanow znaja sie na tym fachu

Lecha moze zabraknac na podium

Wróć do „Polska”