Prawda jest, ze dawno mnie nie bylo i za wielu newsow nie znam, ale za nie chce mi sie wierzyc, zeby Arsen Wenger szykowal takie transfery...Alkoholiko pisze:powiem wam ze ostatnio trener Arsenalu powiedział ze chciałby sprowadzić Owena, Wright-Phillipsa, Essiena, Toldo lub Freya lub Van Der Sara, Kinga....no no....biorac pod uwage odejscie Bergkampa i Piresa, Edu i Gilberto to zostanie niezła drużyna!!
Toldo/Van Der Sar/Frey
Kolo Toure - Campbell - King - Cole
Wright-Phillips - Vieira - Essien - Ljungberg
Henry - Owen
Takie wzmocnienia na pewno by sie Kanonierom przydaly, jednak mysle, ze np. transfer Toldo z Interu do skutku dojsc nie moze. O przejsciu Frey'a media informowaly juz jakis czas temu, wiec tego bramkarza najprawdopodobniej londynczycy beda chcieli widziec w swoich szeregach. Van der Sar ma juz swoje lata i nie sadze, zeby wenger inwestowal w zawodnika bez przyszlosci... Co do transferu King'a to przychylam sie do checi pozyskania go. O zainteresowaniu jego osoba Wengera slychac bylo juz wczesniej, takze ta informacja moze byc wiarygodna. Co do Wright'a-Phillips'a i Essiena, nie mam zielonego pojecia, poniewaz jak juz mowilem, ostatnio nie czytalem za wiele na temat transferow. Pozyskanie Owena byloby napewno swietnym wzmocnieniem, jednak mysle, ze to tylko media rozdmuchaly tak ta sprawe i transfer ten nie dojdzie do skutku.