Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: michal2 » 24 lip 2010, 0:58

Song, Diaby (w pewnym sensie), Clichy, Ashley Cole, Kolo Toure, niedlugo Wilshere, Gibbs, moze uda sie wprowadzic na dobry poziom Nordtveidta i Emmanuela-Thomasa :)
Adebayor nie byl az tak znany a postep zrobil ogromny, Flamini zreszta tez choc mial tylko jeden naprawde dobry sezon

Zreszta co mnie to obchodzi czy anonimowi czy znani :) ja nie twierdze ze Wenger to jakis super lowca talentow. A nasza szkolka to dopiero ma zaczac przynosic talenty z tego co wiem, choc barcelonskiej zapewne nie dogoni. Wenger na swoj sposob to geniusz-za mala kase transferowa stale zajmuje 3, 4 miejsca, czasami nawet dlugo walczy o tytul. Chociaz z ta kasa to tez nie do konca bo juz na pensje wydajemy sporo-2 albo 3 suma w lidze. Zreszta ja tam zadnym zwolennikiem AW nie jestem. IMO stac nasz klub na wiecej. 60 tysieczny stadion zapelniony co 2 tygodnie z najdrozszymi biletami w Europie (?). Troche tracimy w stosunku do Barcy przez te prawa telewizyjne. Mogliby was ukrocic i troche tej kasy wam zabrac :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 24 lip 2010, 1:12 przez michal2, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Hiszpania”