Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 25 lip 2010, 13:11

Jarzinho pisze:Tylko trzeba im znaleźć nowych pracodawców, skoro minęło ponad 3 tygodnie, a oni dalej siedzą w Barcelonie.
Siedzą w Barcelonie? Jeżeli masz na myśli to, że formalnie są piłkarzami Barcelony to prawda, ale na treningi nie uczęszczają :]
W ósmym już treningu pre-sezonu uczestniczyło 10 piłkarzy pierwszego składu: Pinto, Maxwell, Milito, Adriano, Víctor Sánchez, Keita, Hleb, Bojan, Ibrahimović i Jeffren oraz 17 z drużyn młodzieżowych: Oier, Miño, Masip, Dalmau, Sergi Gómez, Armando, Muniesa, Riverola, Ilie, Sergi Roberto, Tello, Benja, Jonathan Soriano, Nolito, Cuenca, Jonathan dos Santos y Edu Oriol.

Andreu Fontàs i Víctor Vázquez spędzili dzisiejszy trening na siłowni. Obaj dochodzą do siebie po doznanych kontuzjach.
Hleb jest bo się uwziął :lol: Caceres ma chyba wrócić z resztą 'mundialowiczów' bo w końcu grał dłużej niż chociażby Messi :lol: :P Henrique natomiast z tego co wiem strzelił focha i siedzi w Brazylii :] Tak więc nawet jeżeli nie uda się opchnąć wszystkich do tej pory wypożyczonych to i tak Henrique ma najmniejsze szanse na grę. Możesz już go skreślić.

Ja też nie jestem zwolennikiem Abidala na środku, ale przypominam, że byłby on dopiero czwartą opcją. Myślę, że nie będzie grał gorzej niż Rafa czy Dmytro.

Pique, Puyol, Milito, Abidal, Fontas - pewnie tak będą wyglądały nasze opcje na środek obrony. Kolejność nieprzypadkowa.

Wróć do „Hiszpania”