Widziałem go tylko kilka razy w meczach z Lyonem, Bordeaux czy innym OM bo Ligue 1 dość często śledzę ze względu na fajny klimat rozgrywek. Wrażenia wielkiego na mnie nie zrobił, chociaż przyznać trzeba że jest zajebiście szybki i często wychodzi do przodu siejąc sporo zamieszania. We Francji na pewno się wyróżnia, ale właściwie ostatni sezon plus przebłyski w poprzednim. Wcześniej nie przypominam sobie by o nim było głośno jak teraz. No i chłopak to 81' rocznik, Ujfalusi jest ledwie 3 lata starszy. Jak dla mnie dać szansę jeszcze przez rok Czechowi, a potem kupić kogoś lepszego i bardziej perspektywicznego od gracza Rennes. Faktycznie możecie tego Azpilicuety żałować, tym bardziej za taką kasę.Asteniu pisze:Rozumiem że mówisz o Fannim. Ja osobiście nie widziałem jego gry nigdy. Słyszałem tylko że jest cholernie twardym obrońcą którego nie łatwo jest przejść i potrafi wnieść coś do ofensywy. Osobiście nie za bardzo mam zdanie ile on jest wart.
Szczerze to za taką sumę bym brał w ciemno.Asteniu pisze:Goal.com który oczywiście tłumaczy z Hiszpańskich gazet pisał iż Villarreal oczekuje za niego 10 mln euro co jest ceną promocyjną.
Czuję się oszukany, podobno Atletico miało nie mieć za bardzo kasy na transfery, a tutaj jeśli się to potwierdzi będzie już ładnie ponad 30 mln. wydane.Asteniu pisze:Dzisiejsze internetowe wydanie Marki pisze że Atletico kupi Diego Godina za... 18 mln euro
Chociaż trzeba powiedzieć, że ładnie zarobiliście na Roberto