Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 25 lip 2010, 16:23

Asteniu pisze:Mimo wszystko Godin jest ograny w La Liga, gdzie prezentuje się bardzo dobrze. Jest dużo młodszy i tak samo potrzebny. Mam nadzieje że to zdecyduje, a nie pieniądze.
Godin w La Liga prezentuje się bardzo dobrze. :?: Trochę MŚ chyba przesłaniają wielu obraz Godina, ja go nie pamiętam z bardzo dobrych występów z poprzedniego sezonu. Dla mnie spory przeciętniak, a najwyżej dobry defensor, ale to po jego występach w RPA. Fakt, że Villarreal stracił taki ogrom bramek w porównaniu do reszty ligi to także zasługa min. jego osoby. 18 mln - Roig ma łeb do interesów, ale jak ktoś chce to niech płaci klauzule. To mimo wszystko będzie zła wiadomość dla Barcelony, bo być może za Bruno jeśli jest nim Barca zainteresowana także będzie musiała zapłacić to co zapisane w kontrakcie.

O sam Villarreal bym się nie martwił, odejście Egurena nic nie zmienia, bo to słaby zawodnik, Ibagaza także nie prezentował tego co choćby w Mallorce. Nie wszyscy jeszcze odeszli, a w składzie jest choćby Fuster, który w kilku spotkaniach potrafił namieszać czy wreszcie doszedł Borja.

Wróć do „Hiszpania”