Re: Typer F1

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Typer F1

Post autor: ddemon » 26 lip 2010, 13:31

Masz rację z treningów można dużo wywnioskować :P Rosberg prawie zawsze wczołówce wygrywa treningi a forma wiadomo jaka...Może te treningi wminionym GP jakoś się nieróżniły ale biorąc jeszcze GP Monako ciężko sobie przypomnieć aby treningi od formy w kwalifikacji aż tak się nieróżniły...RBR też niezawsze w treningach pokazuje siłę a tylko 1 niezdobył PP a wpoprzednim wyścigu forma Buttona w treningach i 5 miejsce w kwalifikacjach i wyścigu było wjakimś stopniu zaskoczeniem...biorę pod uwagę czołówkę a przecież będziemy typować 8 co powoduje że zawodnicy niezaliczani do "wielkiej piątki" taki Sutil,Barichello i trochę rzadziej Hulkenberg,Liuzzi no i ost Buemi i Kobayashi a oni wszyscy kwalifikowalli się w 8 co było ogromną niespodzianką bo treningi na to niewskazywały...Napisałem wielką piątkę ale Petrova do 10 niema co liczyć :lol: lecz kierowców Merca trzeba zaliczyć do tego grona biorąc Kubicę już masz 9+ tych kandydatów co sprawili już sensację więc wybór naprawdę jest spory jak na 8 miejsc...chyba że zaczniemy typować 10 tyle ile się kwalifuje do decydującej części Q3? Bo kandydatów jest naprawdę dużo..Dodam jeszcze że sam napisałeś w temacie o F1 że forma FI wyścigu koszmarna ale warto odnotować że kwalifikacje również a przecież Sutil wygrał 2 trening :P Z treningów można się dowiedzieć ale nie dużo ponieważ niejest on miarodajny co do formy zespołu...Dobra niezaśmiecam tematu...Zapisałem się,wezmę udział niech się inni też wypowiedzą co oni o tym sądzą żeby niebyło że tylko ja widze i stwarzam problemy :P

Wróć do „Gry Forumowe”