?Boromir pisze: Mancini pokazuje swój kunszt trenerski
Weryfikacja kunsztu odbedzie sie w trakcie sezonu ligowego, a nie transferowego. Oczywiscie polityka City jest dziwna, z jednej strony wiemy ze potrzeba czasu by zgrac druzyne i rewolucje sa nie na reke, ale z drugiej strony Citizens maja juz po dwóch, a nawet trzech swietnych graczy na kazda pozycje. Osobiscie przychodza mi tylko 3 nazwiska, osobistosci trenerskie które moglby sie przeciwstawic takiej polityce. Jak Mancini poplynie to bedzie ze zona prezesa by wygrała z takim skladem, a jak wygra cokolwiek to tez bedzie, ze zona prezesa by wygrala z takim skladem. Mancini swego kunsztu w waszych oczach i tak go nie obroni.
Z Balotellego City moga miec duzo pozytku. Jesli uda sie Manciniemu skierowac cala jego uwage na poczynania boiskowe to bedzie rewelacja sezonu. Moze byc tez tak jak z Cassano w Realu. Ja mam nadzieje, ze Moratti dobrze spozytkuje zarobione pieniadze, bo Pandev przy całym szacunku to nie jest kaliber zawodnika robiacego roznice czy tak beszczelnie skutecznego jak SuperMario. Mam nadzieje, ze nie bedziemy sobie pluc w brode ogladajac bramki Mario. Coz, wydaje sie ze jego rozwod z Interem byl nieuniknony. Maicon tez koniec konców odejdzie.
Powodzenia SuperMario! Nie lubie go jako czlowieka (choc nikt nie jest z gruntu zły i on ma pewne problemy emocjonalne z soba), ale uwielbiam jako pilkarza.