Figo11 pisze:W niedziele 3.04.05r czeka nas łatwy, ale ważny mecz z Albacete...Drużyna ta nie blyszczy o czym świadczy pozycja w La Liga (18 i 24 ptk na 29 kolejek)W ostatnim meczu Real rozgromił rywala aż 6:1
W tym spodkaniu nie zagra Becks pewnie godnie zastąpi go Junfran...Casillas takze nie zagra...Casar jeszcze jako taki poziom trzyma nie ejden klub by go chciał więc nie ma o co się martwić (chyba)...no i Zizou za kartki...Solari ma więc pierwszy plac...
Zobaczymy co wykąbinuje "de lux"...
Mi się wydaje że tak powinien wyglądac jego romb:
========Guti========
==Solari=======Figo===
======Gravesen======
Licze, na to że Betis będzie dzielnie walczył...uprzą zycie barcelonie nie sami piłkarze ale i sędzia...oby kartki się posypaly...![]()
Twierdzisz, że mecz będzie łatwy ale nie raz w tym sezonie Real pokazał, że żaden mecz nie jest łatwy (vide mecze z Malagą czy Getafe) ale rozumiem, że każdy wynik poza zwycięstwem Realu będzie niespodzianką.
Co do Twoich życzeń dotyczących Pino Zamorano to jestem mimo wszystko trochę zdziwiony. Rozumiem, że kartki ułatwiłyby Królewskim spotkanie z Barceloną ale to nie jest zwykły mecz. Moim zdaniem obie drużyny powinny wystąpić w optymalnych składach. To są Gran Derby. Nie wiem czy osiągniecie korzystnego wyniku w meczu z osłabionym rywalem smakuje tak dobrze. Aby szanse przed meczem były wyrównane obie drużyny powinny mieć dostępnych wszsytkich zawodników. No chyba, że boisz się o wynik meczu