Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 02 sie 2010, 0:26

Jarzinho pisze:Dzisiaj nie wyobrażam sobie zestawienia pomocy na pierwsze spotkanie. Keita i kto? Jeszcze sezon się nie zaczął i widać, że jeszcze kogoś tu brakuje.
Ale brakuje dlatego, że niektórzy dłużej odpoczywają albo dopiero skończyli grać. Przecież gdybyśmy nawet sprowadzili Cesca to też by nie zagrał :lol: Nic nie poradzimy na to, że seniorska reprezentacja Hiszpanii zdobyła Mistrzostwo Świata a juniorska doszła do finału.

Irytuje mnie tylko ciągły brak nowego DM-a. Stawiamy na Oriola? W obecnej sytuacji nawet jakbyśmy zdążyli kogoś kupić przed pierwszym ważnym meczem to i tak by nie zagrał bo zero zgrania z kolegami. W takim układzie rzeczywiście trudno jest ułożyć rozsądny skład na pierwszy mecz z Sevillą, ale tak krawiec kraje jak mu materiału staje i pewnie będzie coś podobnego do:

Pinto - Maxwell, Abidal, Milito, Alves - Keita, Victor Sanchez, Dos Santos - Adriano, Ibra, Messi

Uff było trudniej niż myślałem :lol: :roll: Byłoby łatwiej gdyby nie tak wiele znaków zapytania. Nie uwzględniałem Caceresa ani Hleba choć to by ułatwiło zadanie. Nie wiadomo czy będzie można liczyć Sancheza. Bojan i Jeffren 11 sierpnia grają z reprezentacją więc ich też nie liczyłem choć niewykluczone, że będą mogli zagrać. Do Azji leci też Fontas więc jeżeli tam sporo pogra to jego też prawdopodobnie można uwzględnić.

Wróć do „Hiszpania”