Arka Gdynia (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cYc86
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: cYc86 » 02 kwie 2005, 20:41

kama_reda pisze: No właśnie tym bardziej że we wczorajszym meczu lechia zremisowała z Mieszko Gniezno (ostatnie miejsce w tabeli) 2:2 wyrównując w ostatniej minucie meczu :lol: :lol: :lol:
po I - jesli to byla ostatnia minuta to krotkie macie mecze w gdyni :shock: (bramka wpadla w 81min), po II Mieszko sie bardzo wzmocnilo w zimie(dzis wygrali 2:0 z Obrą)
po III - wasza ostatnia porazka(1:0) tesh byla swietna (zabrakolo kasy na kupienie meczu :lol: )
i w koncu po IV - dzisiejsze zwyciestwo LECHII z Turem (mial 3 miejsce przed tym meczem) spowodowalo iz jestesmy teraz na 4 miejscu(ze strata 2pkt do drugiej pozycji)
Podsumowujac to wszystko wydaje mi sie ze bedzie 6 swietnych meczy w II lidze - LECHIA - arka , LECHIA - lech, i w koncu najleprzy - LECHIA GDAŃSK-ŚLĄSK WROCŁAW :D
aha i jeszcze po V 8) - moja opinia na temat arki w II lidze byla obiektywna, i pisalem tak nie ze wzgledu na moja niechec do tego klubu tylko z moich obserwacji, a odpowiedz jageta na ten temat byla niedojrzala :lol: bezpodstawna i smieszna :lol:
poprostu jestescie smieszni :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Polska”