Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 08 sie 2010, 13:59

Bardzo dobra wiadomość odnośnie Keity i dos Santosa. Ich osoby bardzo się przydadzą w pierwszym spotkaniu. Jonathan sporo może zapunktować podczas tych przygotowań. Spisuje się dobrze, najlepiej spośród pomocników. Mam nadzieję, że to będzie kolejny po Sergio dwa sezony temu i Pedro w ostatnim zawodnik, który wskoczy do składu- tj. do 18 meczowej i będzie pewnym punktem rotacji Pepa.
Szkoda takich ubytków, ale jest okazja żeby poważnie sprawdzić kilka wariantów- jak Adriano na prawej, Eric w środku. Raczej dostępni będą Bojan i Jeffren, więc napad także ciekawie będzie wyglądał. Chłopaki mają szansę się pokazania w walce w końcu o jakiś tytuł. Ja wierzę, że wypadną bardzo pozytywnie. Być może jeszcze ktoś z ekipy ostatnich vice-mistrzów zostanie dokoptowany na pierwsze spotkanie i dostanie szansę. Byli tam przecież i Thiago, Romeu, Rochina czy Bartra.

Pinto, Adriano, Sergio Gómez, Abidal, Maxwell, J.Dos Santos, S.Roberto, V.Vázquez, Messi, Edu Oriol y Nolito

Skład na dzisiejsze spotkanie. Zobaczymy Adriano i Abidala, którzy powinni zagrać na tych pozycjach(jeśli tak to będzie wyglądać dzisiaj) z Sevilla. Ostatniego spotkania nie oglądałem, więc dzisiaj cieszę się, że zobaczę ponownie Roberto i Gomeza, bo wiele dobrego o nich się mówi w kontekście przyszłości.

Wróć do „Hiszpania”