Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 11 sie 2010, 17:44

10 pisze:Ejże? Dobrze widzę? 4-4-2? Czyżby Smuda wreszcie z głową zestawił skład?
Ustawienie jest jakie jest, choć dla mnie bardziej interesują mnie wykonawcy w takich spotkaniach, a tu patrzę i:
A-kaleka Fabiański
B-mniejsze kalectwo Glik
C-Wojtkowiak bez siły
D-Sadlok na lewej
Jedyny pozytyw to brak Dudki w defensywie. Fakt, że kolejny raz nie ma w kadrze lewego obrońcy przestaje mnie zaskakiwać. 2 razy Dudka się ośmieszył, teraz pora na Sadloka. Ławka mnie także rozbawia- Iwański, Rybus, Tosik. Za co. Co do jeszcze składu- to brakuje mi przede wszystkim Mierzejewskiego, przekonał mnie do siebie, choć różnie o nim pisałem, ale spokojnie poradziłby sobie z rozgrywaniem w Polsce. Tak ciężko mi sobie wyobrazić grę Polaków dzisiaj. A Smudę wywaliłbym po spotkaniu z Hiszpanią, dostał te swoje miesiące i żadnego pozytywnego argumentu po tym czasie. Zrezygnował z kilku kalek wymyślonych przez Holendra, ale fakt, że opowiada jakieś bajki o Fabiańskim, Sadloku, Iwańskim i kilku innych mnie przeraża.
emdżej pisze:Ale to w końcu nasza reprezentacja. Rozumiem, że w Polsce kibicuje się swoim tylko kiedy wygrywają, a tak to utożsamia się z Barcami i innymi Manchesterami, ale bez przesady, żeby nie wiedzieć, że Polska gra.
Gdyby kibicowanie w Polsce zależało od wygrywania, to tych kibiców by nie było. Jesteśmy tak głęboko w dupie, że mecze reprezentacji przestają większość interesować. Tym bardziej, że nikt nie wyciąga wniosków, ale to powyżej.

Wróć do „Polska”