Chłopaczek widzisz Ty chciałes zebym ukarał banem tych którzy atakowali Ciebie. Jednak mod jest od tego by strzec wszystkich przed wszystkimi ze się tak wyraże. Poziom "dyskusji" w wiadomym temaci był taki, że za stosowne uznałem przyznanie takiej a nie innej liczby WP.Chcialem bany ale nie dla Maja on mnie nie atakowal.
Nie mozesz sobie tak o zmieniac wedle wlasnego widzimisie za co przyznajesz wp.To przekracza pewne granice.Pomysl o tym:/
A czy ja przekraczam granice? hmm ja działem w ramach prawa. Obrażanie użytkownika jakiegokolwiek jest karane.
stosowny fragment regulaminuLAZIO pisze:Od Maja:
Bellus rozmawialem z Dzidziusiem juz kiedys o kontach na stronie i powiedział mi, ze
posiadanie 3 kont jest nielegalne, a 2 to nic. Wiec odbanuj mnie bo postąpiłes nie zgodnie
z regulaminem...
to chial ze bym napisal
wiec bellus odblokuj maja bo on nic ze posiadanie 2 kont to nic wiec za co on dostal bana ??
Kod: Zaznacz cały
Niedozwolone jest logowanie się tej samej osoby pod różnymi nickami oraz/lub z użyciem fałszywych adresów e-mail. Takie logowania będą usuwane niezwłocznie po ich wykryciu przez Administratorów Forum. W szczególności niedozwolone jest logowanie się pod innym nickiem w celu ominięcia udzielonego bana (zakazu dostępu do Forum).