Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Post autor: Wilmore » 13 sie 2010, 15:03

Powiedz mi teraz gdzie mogę odkopać ten wywiad, bo chcę to usłyszeć.
Wiesz, sam nie wiem, gdzie on jest. W internecie go nie znalazłem, poza tym cytatem w kilkudziesięciu wynikach tylko cytowanym.
Nie mów m o nietykalności, bo trójka Lech-Wisła-Legia jest nie do udowodnienia.
Oczywiście, że jest do udowodnienia. Mistrzostwo Legii za Wdowczyka było grubymi nićmi szyte i absolutnie niezasłużone. Nie obrażaj swojej i mojej inteligencji mówiąc, że nie da się nic z tym zrobić - da się, ale Legia, to Legia, tak samo, jak Wisła czy Amica to też duże kluby. W Polsce nie ma takiej sytuacji jak we Włoszech, gdzie poza jednym klubem z czołówki wszystkich kręcących wałki ukarano surowo - u nas ukarze się Koronę czy inny zespół z dolnej półki, ale nie kluby rozdające karty. I jak długo Legia będzie miała ITI i poparcie w PZPN, tak długo nikt tego tytułu nie ruszy.

Co do wspomnianego Bonetto - na ten moment jest to jeden z wyborów jednego z kandydatów na trenera Wisły. Nic nie jest dogadane jeszcze, choć to ruchy transferowe to kwestia dni po tym, kiedy jeden z trójki kandydatów - bardzo mało prawdopodobne, że wybiorą kogoś innego - podpisze kontrakt.

Wróć do „Polska”