Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 0:03

Rafa Benitez prowadząc Liverpool pokazuje, że jest naprawdę bardzo dobrym trenerem. Drużyna osiąga całkiem niezłe wyniki a atmosfera wewnątrz drużyny też wydaje mi się jakby zmieniła się na lepsze. Gdyby nie zaskakująco wyrównany (i wysoki) poziom tegorocznych rozgrywek w Anglii to pewnie Liverpool byłby wyżej w tabeli. Według mnie drużynie tej brakuje przede wszystkim napastnika. Kontuzja Cisse znacznie skomplikowała sytuację a El Moro nie zawsze gra na miarę swoich możliwości. To samo tyczy się Barosa który według mnie nie jest napastnikiem światowej klasy a takiego właśnie potrzebuje Liverpool. Bardzo martwi mnie ta plaga kontuzji ponieważ o ile w Anglii jakoś sobie poradzili dziś to w LM z Juventusem może nie być tak łatwo a szkoda by było odpaść gdy zaszło się tak daleko zwłaszcza, że o wszystkim w dużej mierze zadecydował pech (plaga kontuzji). Liczę na to, że Hiszpan włoży jeszcze sporo pracy w Liverpool i w następnym sezonie będzie to drużyna licząca się od pierwszego do ostatniego meczu i to we wszystkich rodzajach rozgrywek.

Wróć do „Anglia”