Ja tam na transfery specjalnie nie liczę i ich nie wyczekuje, a już z całą pewnością nie do obrony. Tam jest wystarczająco dużo osób. Jestem zdania, że doświadczony zmiennik dla Sergio by się przydał. Jednak jeśli go nie będzie to wierzę i to bardzo w umiejętności Romeu. To dla mnie jest najlepszy z zawodników, którzy są łączeni z dołączeniem do pierwszej drużyny.
Skoro Pep zdecydowanie był na nie przy Robinho i nie napalał się na Mascherano i Ozila to musi wierzyć, że warto postawić na wychowanków, bo dadzą radę przeciwko każdemu. Ja nie jestem pewien czy w liczbie 4 wypalą, ale 2 można zakładać, że się uda.
Co do innych tematów, to mam nadzieję, że nic z prawdy nie zawierają newsy o Thiago i Muniesie. Tym pierwszym miałby być zainteresowany Bolton. Kto to [k****] jest. Muniesa Depor, które mogło by być niezła opcją, choć ja jestem dalej zdania, że z wypożyczeń nikt nie wraca. MM przegrał chyba rywalizację o pierwszy zespół, nie tylko z Fontasem, ale i być może Sergi Gomezem, o lewej obronie nie ma co mówić, bo tam jest Adriano, Maxwell i Eric. Zobaczymy.
Ma ktoś oficjalne zdjęcie Barcy w jakimś dużym rozmiarze?