No innych nie ma. Nie moja wina. Po co Barcelonie Robinho czy Ozil. Przecież ten pierwszy przy dzisiejszym składzie ofensywy to totalny bezsens. Ozil, a co on może dać Barcelonie, on ma być zmiennikiem Iniesty, bo w miarę tani. Chłopak pokazał się z dobrej strony i życzę mu vice-mistrzostwa w Realu i tyle. Specjalnie na plotki o nim nie tryskałem optymizmem. Wolę naprawdę zobaczyć Thiago.jordan20 pisze:wzmocnienia czy uzupelnienia ? rzuc wiec nazwiskami innymi niz cesc (jako zmiennik xaviego) i senna (busquets)
slucham...
pol forum gada niby o potrzebie wzmocnien-tyle,ze my takowych nie potrzebujemy-pierwsza 11 mamy prawdopodobnie najsilniejsza na swiecie (na papierze)
jako zmiennikow pep stawia na cantere kosztem gosci za 15-20 mln (ozil,robinho,masherano) ,do ktorych rok w rok sie parzyl (hleb,caceres)
Senny transfer bardzo mi się podoba, bo doświadczony, dobry i raczej bez większego ale zaakceptował by pozycję z Sergio. Javier to świetny zawodnik, ale Barcelona ma już Sergio i po co nam Argentyńczyk.
Co do Bojana za to co prezentuje może skończyć jak w ostatnim sezonie, czyli zacznie poważnie grać dopiero w 2011.