Re: FMy

gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: FMy

Post autor: gianbuffon » 18 sie 2010, 18:54

Mam kilka pytań:
1. Ile lig mogę załadować, żeby gra mi w miarę szybko chodziła?
Mój sprzęt: Athlon 4200, 3GB Ram, 7300GT. Mam zamiar grać na ogromnej bazie danych i w 2D.
Chciałbym wybrać te ligi: Polska 2 ligi grywalne, włoska, angielska, niemiecka, hiszpańska, francuska tylko podgląd.
Zastanawiam się też, czy by nie zagrać w lidze angielskiej i wybrać 3-4 ligi grywalne i 5 tylko podgląd.
Da rade na takim sprzęcie? Czy zrezygnować z tych lig na podglądzie? W Fm 09 grałem na tych pierwszych ustawieniach z liga polską, na ogromnej bazie i pierwszy sezon chodził szybko, ale kolejne już wolniej. Nie wiem, czy w tym Fm-ie będzie podobnie, czy może bardziej zwalniać? Wiem, że przy wybieraniu bazy danych jest informacja jak mi będzie chodzić gra, ale czy rzeczywiście ma się nią sugerować? jak wcześniej pisałem, w FM 09 przy ogromnej bazie danych gra mi chodziła przeciętnie, a w FM 2010 jest informacja, że będzie wolno chodzić.
2. mam najnowszego patcha, ale przydałby się jeszcze jakiś update uaktualniający składy. Jaki update polecacie do gry w lidze polskiej?
3. Czy grafika (loga, facepacki, kitsy i skórki) będą pasować z FM09?

Będę bardzo wdzięczny za szybką pomoc :)

edit: Dr.Football1, wielkie dzięki :)
Ostatnio zmieniony 18 sie 2010, 19:51 przez gianbuffon, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”