Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

cinek20059
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

Post autor: cinek20059 » 19 sie 2010, 23:14

co do tych 9,5 mln to tez nie wiem o co chodzi:/ bardzo dziwne. Wraz z sukcesami druzynyzawsze wzrasataja fundusze na transfery i na wages...

hmmm co do Tsigalko, Mam go teraz w Interze sezon 2005/2006. Wygląda to tak że statystyki od kiedy go kupiłem w ogole mu nie urosły czyli ma tylko te najwazniejsze finishing itd po 20 a reszte same 5 i 9 :) Ale i tak strzela gole moze nie tak dużo ale srednio 20-25 goli na sezon. W 2003 roku wygrał jakas nagrode chyba był to wlasnie najlepszy zawodnik wd Fify, ale pomimo to zaden klub nigdy sie niego nie zgłosił a jego wartosc to tylko 5 mln funtów. Juz nawet Brozek jest od niego drozszy go kosztuje 7,5.

Jestemhardkorem jeszcze nei widzialem zeby ktos doszedl do tego roku w grze, powiedz co tam sie dzieje w innych klubach. Czy jest tak samo jak kiedys u mnie ze w innych klubach typu Barca, Real nei ma juz zadnych zawodników tylko graja "na szaro" ?

ten Karya calkiem fajny dobrze ze grasz po angielsku bo nie moge patrzec na statystyki po polsku w ogole wszystko jest poodwracanma a tutaj wszystko elegancko widac:)

W takim razie i ja przedstawie moja nowa perelke( choc nei wydaje mi sie zeby w przyszlosci byl gwiazda bo zazwyczaj jesli ktos ma takie statystyki w takim wieku to pozniej juz sie nie rozwija, ale neich narazie pogra:)

DENIS SHEVCHUK

Wróć do „Hyde Park”