Kiedyś miałem podobnie, nawet po większej serii dlatego teraz zapisuje po każdym meczu plus mam ustawiony automatyczny zapis po tygodniu na wszelki wypadek gdybym pominął tę czynność.
Teraz ponarzekam. Mam problem z pozycją rozgrywającego. Ustawione to mam na Moutinho który gra CMa (za nim gra DM, przed nim AMF plus dwaj skrzydłowi i napastnik). Sprawdzałem na nim ustawienia cofniętego rozgrywającego, wysuniętego rozgrywające, ustawienia zwykłego pomocnika plus w drużynowych zaznaczałem rozgrywający, a także i bez tego. Tymczasem co mecz ma maksymalnie 35-40 podań, z czego 20-25 celnych (średnio w sumie, ale mniejsza). Naczytałem się od cholery poradników o tym FMie i zauważyłem że u sporej ilości osób zawodnicy mają nawet po 70-100 kontaktów z piłką. Oczywiście wyniki są i narzekać nie powinienem jednak trochę irytujące jest gdy najwięcej kontaktów z piłką ma prawy obrońca, a rozgrywający, DM i AMF mają względnie tyle samo.
Jest jakiś sposób by ustawić by więcej akcji przechodziło przez konkretnego zawodnika ? Gram Kontrola + płynne + podania krótkie (sprawdzałem grę środkiem, skrzydłami i mieszane i nie robiło większej różnicy).
Oczywiście by nie było ustawień nie zmieniałem co mecz, a dawałem rozegrać w danym zestawieniu drużynie 10-15 meczy, ponadto sprawdzałem w innym klubie przy innej taktyce na inny6m zawodniku i praktycznie to samo.