Re: FMy

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6602

Re: FMy

Post autor: Boromir » 22 sie 2010, 0:37

To Wam się zawiesza FM? :shock: Szczerze, przez kilka lat grania w tę serię ani razu gra mi się nie zawiesiła ani nie wywaliła do Wina. Owszem, czasem na kilka(naście) sekund traciła kontakt ale zawsze czekałem bo wiedziałem, że ta gra się nie zawiesza. Widocznie mam kupę szczęścia.

Sammy - z doświadczenia wiem, że rozgrywający w FM nie istnieje, nie zrobisz, a przynajmniej mi się nigdy nie udało zrobić takiego rozgrywającego, żeby przez niego przechodziły wszystkie akcje. W nowej części i tak jest lepiej, bo tu można uzyskać dominację nad kompem, w poprzednich nawet przy wynikach 5-0 przewagę w posiadaniu piłki mieli przeciwnicy.
Sammy pisze:Gram Kontrola + płynne + podania krótkie (sprawdzałem grę środkiem, skrzydłami i mieszane i nie robiło większej różnicy).
Przyznam się, że jak skrzydłowymi już bardzo długo nie grałem, ale gdybym miał kombinować to bym ograniczył znacznie swobodę wszystkim poza Moutinho, dałbym mu szukanie gry, przetrzymywanie piłki, podania mieszane. Tyle, że przy takim ustawieniu jakie preferujesz rozgrywający nie musiałby klepać piłką w środku pola tylko sprawnie i szybko (!) rzucać piłki zaraz po odbiorze do skrzydłowych ewentualnie do ACM który zgrywałby piłkę do boku do skrzydłowych. Ale nie wiem jakby to działało, bo skrzydłowych nie używam już chyba od części 2008.

Wróć do „Hyde Park”