Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 22 sie 2010, 18:25

Maciek (interista) pisze:Wczoraj Barcelona skorzystala z czterech napastnikow: grali Pedro, Messi, Bojan i Villa. Dla Szweda miejsca zabraklo, zastanawiajace.
Można się zastanawiać nad tym jak ważną rolę odgrywał będzie Ibra w przyszłym sezonie, ale nie popadajmy w przesadę. Niech ktoś mi przedstawi w miarę realny scenariuszy jego odejścia to zacznę się zastanawiać. Ja takiego scenariusza nie widzę.

Odnośnie wczorajszego meczu to niestety, ale przy takiej konkurencji w ataku zawsze ktoś nie zagra. W poprzednich spotkaniach Zlatan grał i spisywał się dobrze. Ogólnie w dotychczasowych spotkaniach grał sporo, ale niech nie liczy na to, że przy obecnej sytuacji personalnej w zespole będzie miał zapewnione minuty w każdym meczu.

Trener zapewne będzie kombinował i rotował do ostatniej chwili albo i jeszcze dłużej :lol: Sam jestem ciekaw jakie zestawienie ataku będzie tym pierwszym (o ile coś takiego w ogóle będzie), ale tematu odejścia Szweda jak dla mnie nie ma. Pep nie wypowiada się na jego temat bo widzi co odpyerdala zwariowany agent.

Jeżeli kogoś irytuje/denerwuje miguel indurain to niech po prostu go ignoruje. Nie na wszystko trzeba zawsze odpowiadać.

Wróć do „Hiszpania”