Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

bk8
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

Post autor: bk8 » 23 sie 2010, 23:56

Pewnie nie raz mielsicie taka sytuacje ze 3 zmiany w meczu zostaly juz wykorzystane a Wasz zawodnik lapie kontie. Co wtedy robicie?
Dziś sprawdziłem jak to wygląda 66 minuta Risp kontuzjowany 3 zmiany wykorzystane.
sprawdzam na jego kondycje 40%
Zostawiam go na boisku nic nie zmieniając żadnych ustawien, a że moja taktyka jest męcząca dla zawodników to powinno mu spaść do końca meczu z 10%
a tu na końcu nadal 40%, morał z tego taki zawodnik prawdopodobnie jest jakby go nie było, siedzi pewno cały czas w tym miejscu gdzie go zniszczyli i czeka na gwizdek.

Pytanie, czy reputacja ligi zwiększa się jak kluby z danego kraju sięgają po międzynarodowe trofea, na przykład po PUEFA, lub LM?
Bo to, że liczba klubów, które startują w europejskich rozgrywkach się może zwiększyć to wiem, ale czy jest to związane z repitacją ligi?
JestemHardcorem napisał(a):
W ogóle na mojej bazie jest taka ciekawa rzecz że w danym kraju bardzo często produkują się telenty na daną pozycję. Np. w Niemczech czy Paragwaju rodzą się bramkarze z idalnymi statystykami, w Australii czy Holandii obrońcy, a w Indiach, Anglii czy Jugosławii napastnicy
A w Polsce?
Ostatnio zmieniony 23 sie 2010, 23:59 przez bk8, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”