Re: Sampdoria Genua

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Sampdoria Genua

Post autor: MGiggs » 25 sie 2010, 13:51

To że Rooney czasem zasymuluj, nie oznacza ze jest nagminnym symulanetem(patrz choćby Ronaldo w MU) jednak wejscie Reida z Blackubern było w noge Roo tak samo Bosingwy więc o czym my mówimy? :roll:

Nigdzie nie pisałem ze Włosi tylko symuluja.Sampa ma fajnych zawiodników i swietnie grała w piłke do czasu az zaczeła grać na czas i turlac się po faulach na boisku od powiewu wiatru. Rooney nie trzyma się na tych filmikach za ręke i nie udaje ze mu urwało 2 palce jak wczorak gracze Sampy z Cassano na czele.

Miałes pokazać mi podobną szopke w wykonaniu pilkarzy z Premiership i dałes filmik o Roo ktory sie w 2004 roku wywalil.Proponuje przeczytać moje pytanie 10 razy ze zrozumieniem a pozniej udzielic odpowiedzi, najlepiej przeczytaj jeszcze o co mam pretensje do graczy Sampy.Nie o to że chcieli tam nabrac sędziego na karnego czy wymusli jakiś faul,tylko o całe aktorstwo i udawania bólu gdzie kulminacja nastapila u Cassano.

imo Gerrard tez bosko potrafi zasymulować ale nigdy nie udawał oderwanej nogi od kontaktu z powietrzem.

Wróć do „Włochy”