Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 25 sie 2010, 19:40

MazurXIII pisze:To Boateng jest graczem Milanu?Pierwsze słyszę.Formalnie należy do Genoui.Poza tym jaki z niego defensywny :?: Ambrosini był praktycznie najlepszym defensywnym pomocnikiem w Serie A w poprzednim sezonie jakbyś się nie orientował.No ale do tego trzeba troszkę więcej wiedzy niż 'w Barcy grają najlepsi na swojej pozycji na świecie,a jeśli cokolwiek przegrywamy to przez wulkan albo antyfutbol'.
Nie wiem czy jesteś w stanie sobie to wyobrazić, ale SerieA oglądałem w zeszłym sezonie tyle, że aż nie pamiętam czy był to przedział od 1-3 cy od 3-4. Nie wiem czy Boateng jest defensywnym pomocnikiem, bo Portsmouth także nie oglądałem a na MŚ grał różnie, pewnie dlatego pisałem, że każdego pomocnika, ty sobie dołożyłeś defensywnego.

BARCA:Pinto, Adriano, Puyol, Milito, Abidal, Dos Santos, Maxwell, Iniesta, Jeffren, Villa y Ibrahimovic
Milan: Amelia, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Pirlo, Ambrosini, Boateng, Huntelaar, Borriello i Ronaldinho

Ibra w pierwszym składzie, na prezentacji także był zadowolony. Niech już lepiej zostanie, bo słyszę, że ma przyjść Borriello, więc lepiej niech Sandro płaci Szwedowi, zawsze to jakaś alternatywa.
Czy na prezentacji Sandro zebrał taką porcję gwizdów :?: Bo Laporta nosząc trofeum nie był wygwizdywany.

E: :haha: zraszacze włączone.

Wróć do „Hiszpania”