Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 26 sie 2010, 1:05

Jedna sprawa mistyk. Mi też nowy zarząd nie odpowiada, ale radziłbym zastanowić się dwa razy przed sformułowaniem każdego zarzutu. Kwestia Zlatana jak widać została schrzaniona i w tej chwili sytuacja jest taka, że każde rozwiązanie będzie w jakimś stopniu złe. Zastanawia mnie jednak dlaczego piszesz o próbie wypchnięcia Zlatana z zespołu na koniec okienka :| Skąd Ci się to wzięło? Sam Szwed stwierdził, że zarząd nie próbuje go sprzedawać, Pep stwierdził, że przyszłość zależy od Szweda. Ja tak właśnie to widzę mianowicie Ibra będzie miał słabszą pozycję w zespole niż przed rokiem i do niego należy decyzja o pozostaniu lub odejściu. Siłą nikt go nie wyrzuci, ale jeżeli ma być jakiś kwas (a wygląda na to, że jednak nie wszystko jest tak jak powinno) to lepiej myśleć jak się go pozbyć. Zlatan i agent przez niemal całe okienko powtarzali, że nie będzie transferu aż tu nagle w ostatnim tygodniu otwierają negocjacje :roll:

Nie chce mi się pisać o tym wszystkim, ale tej teorii o próbach wypychania Zlatana przez zarząd nie łapię. Przynajmniej na tę chwilę.

Wróć do „Hiszpania”