Re: AC FIORENTINA (zbiorczy)

Awatar użytkownika
brzycho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: AC FIORENTINA (zbiorczy)

Post autor: brzycho » 26 sie 2010, 11:26

Tyle, że ja swojego zdania nie wyrabiałem na podstawie sparingu z Valencią (bo on był tylko potwierdzeniem mojej teorii), ale na klasie obydwu bramkarzy. Nigdy w życiu nikt mi nie wmówi, że Frey to lepszy bramkarz od Boruca, który jeszcze niedawno, i pewnie już niedługo, znów będzie zaliczany do 3,4 najlepszych bramkarzy na całym świecie. Frey to dobry bramkarz, tu nie mam prawa zaprzeczyć, ale typ wyżej wała (na którym Boruc siedzi od dawna) nie podskoczy. A wpadki w Szkocji i reprezentacji? To tylko rok 2009, kiedy to wszystkie polskie bulwarówki przeprowadziły zmasowany atak na Boruca i zaczęły nawet nie z butami, a jakimiś trepofilcami, włazić w jego prywatne życie, przez co ten przytył, zajmował się innymi rzeczami niż piłka, czy wreszcie wytatuował sobie ten beznadziejny napis. Poprzednie słabe mecze (może ze 2, 3) zdarzały mu się najczęściej w meczu z Hibernianem, który nie wiem dlaczego, ale mu ewidentnie nie leżał. Ale teraz? Typ schudł chyba z 10 kilo, co wskazuje, że ma motywację. A Boruc z motywacją to bramkarz, któremu Frey może wydłubywać ziemię spomiędzy korków. 8)
Ostatnio zmieniony 26 sie 2010, 11:27 przez brzycho, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Włochy”