Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 27 sie 2010, 0:12

No ja patrzylem na to od razu jak terminarz wyszedł i się załamałem.. Dlatego dobrze jednak, ze nie gramy z takim Realem :P mam nadzieję, że po Matchday 5 bedziemy w takiej samej sytuacji jak rok temu tzn. pojedzie Carling Cup squad i na OT pojada podstawowi gracze :P ale po MD 3 i 4 bedzie kiepsko. No cóż, zobaczymy.

Ja jeszcze o czyms innym. Arsenal.com naprawdę przesadzają. Wenger na oficjalnej konferencji potwierdził, że Squillaci jest w Arsenalu a ci ani be ani me. Jakby ktoś sprawdził tylko Arsenal.com to nie miałby pojęcia o tym, że Seba jest Kanonierem.. :roll:

W takim układzie Nordtveit poleci na wypożyczenie pewnie, szkoda trochę, bo liczyłem, że pogra u nas no ale lepiej, żeby grał gdzieś regularnie. Z rezerw poza tym wydaje mi się, że chyba znowu Eastmond będzie miał okazję grać na DM-ie z powodu kontuzji Frimponga. Liczę też, że ujrzymy trochę JET-a (o ile nie wyleci na wypozyczenie). Poza tym chyba nie bardzo jest kogo wrzucać, skład i tak mamy młody :lol: Wilshere sobie trochę pogra póki Ramsey nie wróci i zobaczymy, jak Walijczyk sobie radzi..

EDIT: O [k****]. Gramy z Partizan w Belgradzie 5 dni przed meczem z Chelsea na Stamford.

Wróć do „Anglia”