Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 27 sie 2010, 17:23

Dobre by to było 16 mln euro i jakieś bonusy. Prawdę mówiąc te dodatki i tak będzie trzeba zapłacić bo chyba każdy zdaje sobie sprawę że gościu drużynowo osiągnie jakieś sukcesy.
Javier nie posadzi Sergio na ławie i tego jestem pewien, tak mogą sobie pisać osoby od pacynki. Mascherano już niech się uczy dobrze podawać i często być przy piłce i gry obok Busiego. Toure gra obok Sergio wychodziła różnie, oby z Argentyńczykiem było inaczej.
Ja przyznam się, że mam spore wątpliwości do tego zawodnika. Tak same jak przy transferach Zlatania i Hleba. Nie chodzi mi o klasę i umiejętności. Jego styl odejścia z Liverpoolu nie świadczył o nim najlepiej, jeśli prawdą jest oczywiście, że dochodziło do odmowy gry. Tak nie robią profesjonaliści. Zakomunikował, że chce odejść i później powinien robić nadal to za co mu płacą i czekać na transfer. Zobaczymy, oby moje obawy okazały się bezpodstawne.

Fajna i zajebiście łatwa grupa w LM przy całym szacunku dla rywali, Rubin pamiętam dobrze. :P
Transfer środkowego napastnika jest totalnie potrzebny przy odejściu Ibry, Messi tam będzie właśnie grał i do tego jestem przekonany. Wzrostu Zlatana i tak wiele nie dawał więc także nie wiem o co chodzi.

Wróć do „Hiszpania”