Najlepsze filmy

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post autor: Moff » 18 cze 2004, 22:37

Cube

Ludzie się budzą w kostce, wszędzie ściany do okoła i w każdej zamontowane drzwi z wyjściem ... W większości wyjść są pułapki, ludzie próbują uciec itd.. Giną , panika , przemyślenia .... Potem znajdują psychicznie chorego i jest on dla nich piątym kołem u wozu, lecz pewna babeczka dochodzi do wniosku że liczby pierwsze coś tam mówią na drzwiach i zaczeła to obliczać, ten upośledzony był wspaniałym matematykiem .. bla bla bla .... dochodząc do końca pewien policjant czarny charakter chciał każdego zabić i sam się wydostać ... Wszyscy go powstrzymywali i zmusili upośledzonego do wydostania się :) Wniosek z filmu według mnie taki "Tylko istota kompletnie czysta, bez zwiści i innych złych ludzkich cech może żyć dalej"

Genialny Film :!: :!: :!:

Cube 2 Hypercube

Podobna sytuacja :) Tylko ,że jest to hypercube :) Kilkuwymiarowa kostka :!: Coś czego nie możemy sobie w rzeczywistości wyobrazić :!: Jest to coś dla nas nie zrozumiałego choć na pewno cośtakiego istnieje choć nie możemy tego zrozumieć i udowodnić :) Nakładają w filmie się rzeczywistości :) Bardzo pomieszany film :) Lecz jak się człowiek bardzo mocno skupi to złapaie :) W sumie też ludzie próbują uciec :) Lecz na koniec okazuje się ,że w śrdu tych zamknętych był "szpieg" państwowy i pozabijał reszte [ o ile dobrze pamiętam ] i sama się wydostała z hypercuba :) Tam stali żlożnierze w wielkiej hali :!: oraz jakiśfacet w gajerku jakaś gadka do szpiega i kulka w głowe ... tak się film kończy :D

Są to filmy grubaśnie zeschizowane :!: Ja takie kocham :D Polecam gorąco ,może mój opis filmów jest słaby, lecz nie wiem jak to opisać :) To trzeba samemu zobaczyć :!: POLECAM TE FILMY :!:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”