!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post autor: Chlopaczek » 03 kwie 2005, 20:37

Uchi_UfFy pisze:
Chlopaczek pisze:Po co zakladac nowy temat?Nie latwiej bylo uderzyc na GG do adminow?To oni zamkneli a konkretnie Oskar ostatni to zrobil

Tam masz dane Buncha i też mogłeś napisać do niego, na email lub gg.I nie pisz tego samego do mnie.To niech Admini wyzerują liczniki.Dlaczego się tak uczepiłeś tych nabijaczy ?A Dorian ? Eh... Naprawdę zróbcie tak jak mówi Bunch, zróbcie jeden temat o Janie Pawle II, i piszcie tam wszyscy, tylko nie w stylu"no i po co piszecie ciągle "niech spoczywa w pokoju" ? " ... Gdybyś był wierzący to byś zrozumiał.Pozdro...
Zauwazylem juz wczesniej ze masz jakis problem do mnie koles.Nie bedziesz mi mowil czy mam do ciebie pisac czy nie mam.Zasugerowalem Bunchowi opymalne rozwiazanie.Nie zagadam na gg bo nie chce zeby za duzo osob mialo moje gg.Kiedys mialem cos do nabijaczy teraz mi to zwisa moga sobie bic ile chca i co chca jawnie lub pod koldra.A tym czy jestem wierzacy to sie nie interesuj a nawet jak nim nie jestem to nie znaczy ze nie rozumiem pewnych spraw.I na koniec jeszcze raz ci mowie zebys sie ode mnie odwalil.Przez dwa dni jeszcze mialem dosc dobrej woli dla takich jak ty i o wiele gorszych (bo jestes akurat w miare normalny nie przecze) ale dwa kroki w tyl ode mnie.

Wróć do „Wracając Do Meritum”