W zeszłym sezonie był podobny zestaw, Henry i Jeffren grali mało. Podobne wyliczanie można przeprowadzić w każdej formacji. Nie wiem jaki pomysł ma Pep czy będzie coś zmieniał w ustawieniu. Masz rację z tym wystawianiem rezerw, bo w pierwszej rundzie, a przy szczęściu i w kolejnych CdR można by takie wystawiać, ale ile tych spotkań może być- mniej niż 10. Być może i ktoś tu by się nadał, ale kto. TorresMentor pisze: Villa, Messi, Pedro, Bojan, Jeffren + ewentualnie Iniesta.
Szału nie ma bo ja Iniesty jako napastnika nie mam zamiaru liczyć mim wszystko. Wystarczy, że wypadnie jeden podstawowym napastnik i już nie mamy kim straszyć z ławki. Jedną lukę da radę uzupełnić, ale gdyby chcieć na przykład wystawić rezerwy przy ogarniętej sytuacji w LM czy też CdR to już nie ma za bardzo kto odciążyć kluczowych piłkarzy.
Do Iniesty grającego w napadzie, będzie trzeba się przyzwyczajać, tylko ja nie jestem pewny czy z lewej strony, bo w reprezentacji grał często z prawej, z Milanem było podobnie(czy się mylę). Za rok Barca uderzy w Cesca, a ten po kolejnym sezonie bez jakiegokolwiek tytułu złamie Francuza.