Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Post autor: Jarzinho » 27 sie 2010, 21:12

Ponownie musi się odezwać mój kompleks Warszawy. Pytanie- kto stoi za tymi transferami w Legii, straszny szrot nakupił.
Ivica nawet zaczyna mnie przekonywać, ale reszta. :haha: Knezevic to porażka, nie wiem który raz o tym piszę, ale gościu robi wszystko, żebym to robił. Antolovic to podobno bramkarz na lata, jestem za. O Mezendze nie wiem co napisać, mam opinie o nim jak o Cabralu, co tu napisać jest na boisku i przez to, że jest czarny to utrudnia nawet rozpoznanie jego osoby.
Pisałem o Bakero, że wychodzi na Zagłębie z 3 defensywnymi pomocnikami. Skorża wychodzi z Borysiukiem, który nie wiem jakie ma zadania, obok Vrdoljak i na koniec niby rozgrywającym Iwańskim. Legia ma grać ofensywnie i ładnie dla oka-kim :?: Manu, który biega, biega i biega czy Rybusem, który się ukrywa i chyba łudzi, że wyjdzie mu akcja jak ze Śląskiem.
Bełchatów ciśnie gra dobrze, może się podobać Gol, co tam może- musi. Skrzydłowi także wiedzą o co chodzi z grą na skrzydłach. Żewłakow także świetnie się znajduje. Spokojnie powinno być wyżej dla GKS'u ale zawalili skuteczność. Mam nadzieję, że nie okażą się kolejną Crackovią czy Śląskiem i zleją Legię, bo drużyna z jednym porządnym obrońcą(Choto) na to zasługuje.

Wróć do „Polska”