!

Uchi_UfFy

Post autor: Uchi_UfFy » 03 kwie 2005, 20:48

Chlopaczek pisze: Zauwazylem juz wczesniej ze masz jakis problem do mnie koles.Nie bedziesz mi mowil czy mam do ciebie pisac czy nie mam.Zasugerowalem Bunchowi opymalne rozwiazanie.Nie zagadam na gg bo nie chce zeby za duzo osob mialo moje gg.Kiedys mialem cos do nabijaczy teraz mi to zwisa moga sobie bic ile chca i co chca jawnie lub pod koldra.A tym czy jestem wierzacy to sie nie interesuj a nawet jak nim nie jestem to nie znaczy ze nie rozumiem pewnych spraw.I na koniec jeszcze raz ci mowie zebys sie ode mnie odwalil.Przez dwa dni jeszcze mialem dosc dobrej woli dla takich jak ty i o wiele gorszych (bo jestes akurat w miare normalny nie przecze) ale dwa kroki w tyl ode mnie.
To chodziło mi o Doriana z tym "czy jesteś wierzący czy nie". Lubiłem Cię, nawet nadal lubie, ale dziwi mnie ta ironia z powodu Papieża, Jego śmierci, i smutku bardzo ogromnej liczby ludzi.Dlaczego przeszkadza Wam taki temat ? Nie mam nic do Ciebie, ale dziwi mnie takie zachowanie.Poza tym KAMILO ma rację.A tak przy okazji, rozumiem jakby papieżem był np włoch, bo mógłby być Ci obojętny.Ale przecież to jest POLAK.Sam przyznasz, że przynajmniej w ostatnim stuleciu nie było WIĘKSZEGO RODAKA :!: . :( POZDRO

Wróć do „Wracając Do Meritum”