Źródło: The Sun, Telegraph
Nie wiem, pierwsze słysze i nie będę się ustosunkowywał do tego gdyż nie jestem przekonany, czy to prawdziwa wypowiedź
Tymczasem Jack Wilshere dostał powołanie do reprezentacji U-21, co zdziwiło Wengera i chyba nas wszystkich, no ale Walcott też niedawno grał w U-21 na przemian z seniorami. A co do Gibbsa, to zacytuję wypowiedź:
czyżby subtelna odpowiedź Capello który mówił, że Kieran musi zmienić klub żeby regularnie grać?- Graliśmy dwa spotkania w tym sezonie i Kieran miał małe problemy z pachwiną. Nie chcieliśmy ryzykować. - powiedział Wenger. - Może grać na lewej pomocy lub jako lewy obrońca. Na pewno dostanie odpowiednią liczbę spotkań w Arsenalu. Mam nadzieję, że będzie w kadrze na mecz z Bułgarią i Szwajcarią, bo ma wystarczające umiejętności, by się w niej znaleźć. - powiedział Wenger.
Co do jutrzejszego składu, to spodziewam się czegoś takiego:
-----------Almunia-----------
Sagna--Koscielny-Vermaelen-Clichy
---Fabregas---Song----Rosicky
Walcott--Van Persie---Arszawin
Wydaje mi się, że Chamakha posadzi bo gdzie go upchniemy? Walcott po swoim hattricku powinien zagrać, Arszawin to w sumie jedyna dobra opcja na lewą stronę więc nic innego nie przychodzi mi do głowy
Co do Squillaciego - to oficjalna naprawdę przesadziła. Wczoraj była konferencja z Wengerem na której to potwierdził a oni milczeli
Jeszcze jedno - czy w Carling Cup teoretycznie mozemy wylosowac Chelsea/Man Utd/innych mocarzy juz teraz?