Re: FMy

gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: FMy

Post autor: gianbuffon » 28 sie 2010, 18:17

Mam dwa pytanka, może będziecie mogli pomóc :)
1. Jak ustawić, by jeden z moich zawodników stał na linii 16 metra podczas rzutów rożnych w defensywie? Mam ustawione tak: dwóch na słupkach, dwóch kryje wysokiego, 1 krycie, 1 w przodzie, reszta cofnij. No i zazwyczaj jest tak, że u przeciwników dwóch jest w tyle, dwóch przed polem karnym i reszta w przodzie. No i właśnie jest problem z tymi przed 16 metrem. Bo obaj są nie kryci i jak wybijam piłkę z pola karnego to do nich trafia piłka. Na szczęście jeszcze nie zdarzyło się, żebym stracił bramkę po ich strzale z dystansu po rzucie rożnym, ale nie podoba mi się, to że są niekryci a w polu karnym mam czterech zawodników więcej od przeciwnika. No w zasadzie dwóch, nie licząc tych na słupkach. W FM 09 chyba przy takim samym ustawieniu zawsze jeden zawodnik ode mnie krył tego przed polem karnym. Mam ustawić krycie 1-1, czy co?

2. Mam 4 asystentów. Można sobie wybrać jednego głównego? Bo na początku miałem jednego asystenta, ale chciałem zrobić miejsce na nowych trenerów i z tych trenerów, których miałem zrobiłem asystentami. I teraz głównym nie jest ten co był na początku, tylko ten, który... najwięcej zarabia.

Jak cos nie jasno napisane, to sorry, ale jestem po % heh
Będę wdzięczny za pomoc ;)

Wróć do „Hyde Park”