Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: krzychu212 » 29 sie 2010, 12:52

Mentor pisze:Tymczasem bramki z wczorajszego zwycięstwa rezerw nad Celtą ---> ... r_embedded

Fontas jak Pique :P
Fajnie zaczęli. Oby tak dalej. A co do Fontasa to widać, że ma chłopak talent i teraz ważne jest aby tego talentu nie zmarnował i umial go pokazać w 1. drużynie.
Bienias pisze:Co moze zasmucic dobra parapetowe? Smsy od znajomych ze debile sprzedaja Ibre za 24 banki.
Klasyczny błąd. Jako, że postanowiłem sobie kiedyś uczyć się na swoich błędach (co jest raczej trudne), to doszedłem do wniosku, żeby wyłączać komórkę zawsze kiedy jestem na tego typu imprezie. Do dzisiaj działa i przynosi zadziwiające efekty.

Tak żyjemy tym Ibrą, a tu dzisiaj wieczorem sie liga rozpoczyna. Oczywiście wiadomo jakie oczekiwania przed pierwszym meczem, trzeba wygrać i najlepiej zacząć tak jak rok temu, co będzie dosyć trudne (już w 3. kolejce wyjazd do Madrytu i mecz z silnym Atletico, 5. kolejka w Bilbao..). W ogóle zarząd wraz z Pepem zepsuli zabawę w typowanie składu linii napadu. Myślę, że naturalnym będzie rozpoczęcie Villa - Messi - Pedro i spora rotacja w tej formacji.

Wróć do „Hiszpania”