Jeżeli chodzi Ci o mierzenie w ataku.Masz tablice przymocowaną do ściany na odpowiednią wysokość.Np od 3 metrów w górę.Zawodnik robi rozbieg, wyskakuje jak najwyżej, i palcami dotyka jak najwyżej.A do bloku to samo, ale robi się to trudniej bo musisz dotknąc 2 rękoma.Jak coś to pytaj jeszczebellus pisze:wiadomo ze dane się różnią. Wogle ciekawi mnie jak to jest mierzone jaki kto mma zasięg bo w bloku to jeszcze powiedzmy łatwiej ale w ataku.
Ogolnie siatkówka tonasza najmocniejsza zaspołowa dyscyplina no może poza brydżem.
Bardzo mnie ucieszyła zmiana trenera wreszcie moze się coś zmieni. Mam nadzieję, że Lozano pokarze ze ma charyzme bo to tej najbardziej brakowało ostatnio naszym. Umiejętności warunki fizyczne wszystko jest tylko psychika ....
LS nie jest taka skomercjalizowana przecież przez pieniądze (dostawali zamało) odeszłi np. Rosjanie Holendrzy i załozyli konkurencyjna bodajże Lige Europejską....
Myślałem, że Lozano nie zna polskich realiów, i tak jak kiedyś nie będzie stawiał "na swoich" czy też "wybranych".Ale patrzę, a w jego kadrze Bąkiewicz ?? Co on tam robi ?Przecież on nie ma formy.Może przyjęcie jako takie, ale nie atak.Gromadowski dobrze, że jest w orbicie zaintersowań już teraz.Natomiast wywalić Zagumnego!Przecież on robi łachę, że musi grać w kadrze