Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 29 sie 2010, 21:58

Wszystko ogółem jeśli patrząc, że to było dopiero 1-2 poważne spotkanie wyglądało nieźle. Villa z Messim będzie współpracował mam nadzieję z każdym spotkaniem jeszcze lepiej. Pep niech kombinuje tak, żeby było najlepiej. Widać, że jakieś pomysły ma i to mnie cieszy. Iniesta może pograć w tym sezonie sporo na prawym skrzydle, dojdzie Mascherano i to on może zajmować miejsce obok Sergio i Xaviego. Jak będzie Pedro w napadzie widać Messi przechodzi na prawą a David do środka. Wszystko to ciekawie wygląda i oby się zgrywało. Abidal także źle na środku nie wyglądał, daje radę przy wyprowadzaniu piłki, w defensywie specjalnie błędów nie zapamiętałem, zamieszanie było robione na bokach obrony Barcy, ale to się także zmieni. :lol:

Przeoczyłem trochę temat reprezentacji, a ten dla zawodników Dumy Katalonii będzie miał znaczenie. Mistrzowie Świata zostali powołani na mecz z eliminacyjny i towarzyski z Argentyną. Podobna długa podróż czeka Mascherano, Milito, Messiego. Bojan, Jeffren i Thiago do młodzieżówki, reszta nie wiem, ale pewnie i Alves i może Seydou pojadą na jakieś spotkania. Szkoda bo w drużynie są nowi i tak dużo ze sobą wszyscy nie potrenowali. Całe szczęście, ze następne spotkania są na CN z Herculesem i Panathinaikosem dwa dni później. Na nich z roszadami można wyjść i dać odpocząć po długich podróżach, ale z Atletico już trzeba dawać podstawowych.

Wróć do „Hiszpania”