Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 30 sie 2010, 12:54

A daj pan spokój z takimi wzmocnieniami. Borriello to jedynie niezły zawodnik, ale nikim wybitynym nigdy nie był. Pisałem tak już parę razy i zdanie podtrzymuje. JUVE potrzebuje lidera w ataku, a najlepiej na pozycję cofniętego napastnika bo Del Piero czy Quagliarella mi się nie widzą, a jeśli już wysuniętego napastnika to nie wyróżniającego się pracowitością a skutecznością, bo tych pracowitych już mamy, a takiego gwarantującego 20 goli nie. Albo Pazzini, albo zostajemy z tym co mamy, bo Borriello nie jest lepszy od Amauriego i Vicka w formie.

Z innych informacji:
-jest szansa pozbycia się Camoranesiego, który może wylądować w Stuttgarcie. Jakby Mauro odszedł można by powiedzieć, że plan pozbycia się starych zawodników oraz uszczuplenia budżetu płacowego zakończył się sukcesem.
-Gio zagrał bardzo dobrze w barwach Parmy, zaliczył śliczną asystę lobem przy golu na 1:0, miał z 2 dobre akcje indywidualne, strzał z dystansu. Tyle przyuważyłem w skrócie. Słowem Seba pewnie w Parmie będzie gwiazdą rozegrania, a my będziemy cierpieć na chroniczny brak kreatywności...
-Zaccheroni tak się wypromował na JUVE, że objął posadę selekcjonera Japonii.
-JUVE myśli o wypożyczeniu Aramnda Traore z Arsenalu na lewej obronie. Wiem, że to 3 opcja po Clichym i Gibbsie, ale może jest jakiś kibic Arsenalu mający na koncie z 15 tysięcy postów, który napisze coś więcej o nim?

Wróć do „Włochy”