Re: Trenerska ruletka

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Re: Trenerska ruletka

Post autor: Fishbone » 30 sie 2010, 13:00

cloner pisze:Nieźle, nieźle, ma facet wyrobioną dobrą opinię na Bliskim Wschodzie, i udało się.
Dziś z funkcji trenera GKS-u Katowice oficjalnie zrezygnował Fornalak, 2 remisy i 4 porażki, do tego porażka w PP z Ruchem Zdzieszowice, wyniki skandalicznie słabe, ale czy to tylko wina trenera :think: Pościągano gwiazdorów, zamiast piłkarzy i efekty widać gołym okiem. Katowice to nie jest dobre miasto do "sportowego trybu życia" :wink:
Dariusz Fornalak został wcześniej zwolniony, tylko On dzisiaj też złożył rezygnację, żeby było za porozumieniem stron. Ireneusz Król już zaczyna działać. Jacek Gorczyca i Jacek Kolwaczyk przesunięci do rezerw. Wczoraj "King" powiedział otwarcie, że w Kluczborku GieKSa zagra eksperymentalnym składem, bo chce...8 zawodników pozyskać. Nieoficjalnie się mówi, że na już są Bartosz Karwan i Wojciech Szala oraz wypożyczenie 4 zawodników Ruchu Chorzów. Ja niestety nie jestem zwolennikiem zatrudniania tych piłkarzy, ale tonący brzytwy się chwyta.

Z trenerów najgłośniej mówi się, że Piotr Mandrysz. Pada wiele innych nazwisk, ale niech zarząd poinformuje oficjalnie. Zarząd został na swoim miejscu, co mnie cieszy. Jan Furtok został cofnięty z posady dyrektora sportowego, jednak został...doradcą zarządu :lol:

Co do "sportowego trybu życia", to zawodnicy dla swojego dobra nie pokazują się w dyskotekach, centrach handlowych i wiadomo gdzie :wink:

Wróć do „Polska”