Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 622
Kontakt:

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: 10 » 31 sie 2010, 12:53

(L)oczkerson pisze:JUVE potrzebuje lidera w ataku, a najlepiej na pozycję cofniętego napastnika bo Del Piero czy Quagliarella mi się nie widzą
Alex to Alex, ale Quagliarelli daj szansę. Wyroki feruj po sezonie. A propos "po sezonie" - pewnie za rok sprowadzimy Dżeko. Do tego czasu musimy się przeturlać z tym lasem, jaki mamy.
Boromir pisze:Jakim cudem ktoś taki jak Grosso czy De Ceglie jest nadal w kadrze tego klubu? Nie ogarniam, no nie wierzę...
De Czelje w kadrze niech sobie będzie, ale jako zmiennik, ot co. Tremoulinas powinien był być priorytetem tego mercato, z uwagi na cięcia w Bordeaux. Pan Marotta jednak się zdrzemnął. W ogóle - wszystkie transfery były przeprowadzone zbyt późno i tym trzeba tłumaczyć taki a nie inny wynik meczu otwarcia. Bo niby kiedy Quaglia, Aqua i Krasić mieli się zgrać z drużyną? I w imię czego negocjacje były tak przeciągane, skoro Diego poszedł ledwie za 15 mln Euro, a na Krasiciu nasz transferowy guru utargował ...1mln Euro.
maciek_88 pisze:To, że zawodnicy mają się zmieniac stronami to fajnie, ale i tak nie wydaje mi się, by którykolwiek dał sobie tam radę.
DN i Marotta najprawdopodobniej celowo tak a nie inaczej poprowadzili mercato. Celowo okaleczyli pomoc. I teraz będziemy się bujać cały sezon z połamanym skrzydłem. Kalectwo.

Wróć do „Włochy”