Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 31 sie 2010, 23:14

Mentor pisze:Puyol 3 tygodnie out. Może przemyśli raz jeszcze decyzję o dalszej grze w reprezentacji...
Chyba przy podejmowaniu swojej decyzji nie myślał, że Vincent zidiocieje do końca i będzie zajeżdżał zawodników. Także lepiej dla Carlesa by było gdyby zakończył karierę w reprezentacji, jak ma grać przeciwko takim tuzom jak Liechtenstein to niech sobie daruje. Hiszpanie mają taki skład, że Ci bardziej doświadczeni w takim meczach w ogóle nie powinni brać udziału, tym bardziej, że są bez przepracowanego okresu przygotowawczego. Powoływać kontuzjowanego zawodnika i dopuścić go jeszcze do treningów wybitne zagranie. Jeszcze niech Xavi wróci z kontuzją.

Co do okienka transferowego jestem zadowolony. Przyszli dobrzy zawodnicy, wypełniający wcześniejsze luki bądź powstałe po odejściach w te lato. Oczywiście nie jest aż tak udane, ale źle nie jest. Jedyne co złe to transfery z klubu sprzedaż Zlatana za takie pieniądze, jak by to nie wytłumaczyli do mnie nie przemawia, kolejne wypożyczenia Hleba i Martina także. Choć wychodzi na to, że po prostu nie było na nich chętnych. W każdym razie więcej się spodziewałem w tej kwestii od nowych władz.

Wróć do „Hiszpania”